AVIZ JURIDIC

a

a

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de accesarea și utilizarea acestui site.

Prin accesarea paginilor magazinului online SkullWear (denumit în continuare "Site-ul") sunteți de acord cu termenii următori. Vă rugăm să observați nu aveți voie să accesați sau utilizați Site-ul dacă nu acceptați termenii următori.

1. Drepturi limitate de utilizare

Reproducerea, transferul, distribuirea și stocarea unor părți sau a întregului conținut al site-ului este interzisă fără acordul prealabil scris al ALEP CREATIV SRL (C.U.I.: 34185116, Nr. Reg.Com.: J12/636/2015) și toate filialele acesteia (denumită în continuare "SkullWear") Modificarea conținutului este interzisă. Ati putea, totuși, să depozitați în calculator sau să imprimați copii ale extraselor din Site doar pentru uz personal. Utilizarea de comunicate de presă și alte documente clasificate ca publice este permisă în comunicați publice în cazul în care sursa de informare este menționată.

2. Nu se oferă garanții pentru

Conținuturile Site-ului sunt furnizate "ca atare" și "cum sunt disponibile". Nicio garanție, explicite sau implicite, nu se face în legătură cu acuratețea, corectitudinea sau conținutul Site-ului. SkullWear nu garantează că Site-ul sau serverele care îl furnizează sunt lipsite de erori, viruși sau alte componente dăunătoare. SkullWear își rezervă dreptul de a modifica Site-ul sau de a retrage accesul la acesta la propria sa discreție.

3. Drepturi de autor

Conținutul Site-ului este Copyright © ALEP CREATIV SRL. Toate drepturile rezervate.

4. Mărci înregistrate

Site-ul conține logo-uri, nume de produse, mărci și alte simboluri de identificare care sunt direct sau indirect mărci de proprietate sau mărci comerciale înregistrate ale SkullWear.Site-ul poate conține, de asemenea, mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate de proprietate terțiară. Orice utilizare neautorizată a unor astfel de mărci este strict interzisă.

5. Trimiterea de material

Prin trimiterea de materiale prin e-mail sau altfel la oricare dintre serverele noastre ne garantați că:
a) SkullWear poate publica materialul;
b) materialul nu este confidențial, este potrivit pentru publicare și din cunoștințele dvs. nu contine viruși sau alte caracteristici dăunătoare;
c) veți despăgubi, apăra și ține partea SkullWear dacă o parte terță ia măsuri în ceea ce privește materialul și
d) nu veți lua măsuri împotriva SkullWear în raport cu materialul.

6. Link-uri către site-uri terțe părți

SkullWear nu își asumă nicio responsabilitate pentru materialele create sau publicate de site-uri terțe părți de care Site-ului este legat. Prezența unor astfel de link-uri nu indică aprobarea sau avizarea de niciun material conținut pe orice site legat.

7. Indicații judiciare

În niciun caz SkullWear nu va fi responsabil pentru orice fel de eventualele daune care ar putea rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza conținutul Site-ului.

8. Utilizarea monitorizării

Orice activitate pe magazinul online SkullWear va fi înregistrată. Scopul jurnalului este de a îmbunătăți magazinul online prin colectarea de informații cu privire la
-volumul de utilizare a serviciilor
-ce părți ale serviciilor au fost sau nu au fost folosite
-când a fost folosit
-date geografice despre utilizatori
-tehnologia IT folosită
-erori

În plus, datele de utilizator cu caracter personal (nume, adresă, etc.) sunt colectate în timpul procesului de comandă. Datele cu caracter personal vor fi utilizate numai pentru a îndeplini tranzacția.

9. Soluționarea litigiilor

Orice dispută legată de utilizarea Site-ului va fi soluționată de către instanța de judecată din zona de jurisdicție a magazinului SkullWear, în conformitate cu legile din România.

10. Respectarea legilor românești de control a importului și exportului

Informațiile și produsele descrise pe acest Site pot fi supuse legilor și reglementărilor de control al importurilor și / sau legilor și reglementărilor de control al exporturilor. Sunteți de acord să respectați toate legile și reglementările aplicabile cu privire la utilizarea Site-ului și importul / exportul acestor informații. SkullWear nu face nicio reprezentare că informațiile și / sau produsele prezentate pe acest Site sunt adecvate sau disponibile pentru utilizare în toate jurisdicțiile. Este responsabilitatea dumneavoastră să cunoașteți și să respectați toate legile și reglementările cu privire la import și export.