Despre noi

Compania SkullWear

Pionieri în această industrie încă din 2007, am colaborat până acum mai mult cu Occidentul, în special Anglia, Irlanda, Germania, Spania, Scoția etc.. Stilul designerilor noștri este extrem de apreciat în străinătate, iar calitatea tricourilor este mult superioară. Suntem exigenți cu fiecare detaliu al produselor, de la croirea, prelucrarea și serigrafierea handmade și până la ultimul nod făcut brățărilor. Fiecare produs este verificat înainte de livrare, materialele ecologice folosite sunt de cea mai bună calitate, iar transportul vă este oferit de cea mai profesionistă firmă de curierat din țară.

Toate acestea pentru că vrem să aducem un produs conform exigentelor standarde Europene, "acasă".

Am decis ca 2016 este anul în care să ne axăm mai mult pe piața din România și sperăm să vă încântam cu colecțiile noastre Urban Clothing Design ! 

  • Produse handmade din materiale ecologice. Pornind de la design, până la finalizare, totul este făcut manual!
  • Fiind pionieri în stilul Urban-Clothing-Design, garantăm autenticitatea modelelor noastre.
  • Croiuri proprii, UNICE și perfecționate în peste 9 ani de excelență în domeniu.

Fondatorii acestui brand sunt acum designerii de vârf SkullWear. Totul a început în primăvara anului 2007, când unul dintre fondatori s-a întors din străinătate (părăsind un loc de muncă foarte bine plătit ca și designer fashion și web) și a hotărât să pornească o afacere pe cont propriu în țara lui natală.

Studiind piața de îmbrăcăminte din România a realizat ca produsele oferite consumatorilor români sunt departe de calitatea produselor oferite consumatorilor străini, occidentali. Nu mare i-a fost mirarea când a constatat că românii plăteau aproape aceleași prețuri ca și străinii, dar primeau în schimb o calitate incomparabil inferioară!

Nu a stat pe gânduri și a pus bazele atelierului de creație cunoscut astăzi ca SkullWear. Un brand care inspiră încredere, care are o personalitate puternică și autohtonă prin modelele în care se regăsesc de multe ori elemente tradiționale românești.

"Sunt și voi fi mereu de părere că cetățenii români merită să fie tratați la fel ca și cetățenii germani, englezi sau spanioli spre exemplu. În țările unde un tricou costa 40-50 poate chiar 100 de euro, calitatea este ireproșabilă. În România, găseam prețuri puțin sub aceste valori, dar calitate lăsa foarte, foarte mult de dorit (aici mă refer chiar și la firme care erau prezente atât în țările occidentale cât și în România).

Faptul pe care l-am observat în acele momente a fost că firmele nu respectau clientul român.

Atunci am luat decizia de a crea un brand românesc, care să reprezinte identitatea românească și care să ofere produse de calitate superioară la un preț corect față de client! Calitatea produselor noastre se regăsește în design-ul, materialul din care sunt compuse și execuția manuală făcută cu mare pricepere acumulată în toți acești ani.

În principiu am vrut să fac o diferență pe piața din România. Să creez produse pentru țara mea natală, iar cumpărătorul meu să se simtă respectat așa cum merită!"

În foarte scurt timp i s-au alăturat alți colegi și au deschis ușile atelierului.

Păstrând legătura cu foști colegi și clienți din străinătate, mare parte din munca a părăsit hotarele noastre. Colecții create de designerii fondatori ai SkullWear se regăsesc în magazine din alte țări...multe alte țări.

Anul 2016 înseamnă mult pentru noi, este anul în care alocăm toate resursele noastre pentru piața din România. Orice român va putea să cumpere de la noi prin intermediul site-ului skullwear.ro

Sperăm să vă încântăm cu modelele noastre și vă așteptăm cu drag pentru a experimenta un produs HANDMADE IN ROMANIA.

Echipa SkullWear


O echipă născută din iubirea pentru frumos!

Sperăm să vă încântăm și pe voi cu modelele noastre.

Punem un mare accent pe calitate, atât când este vorba de produse dar și de relația cu cei care ne vizitează magazinul. Vă respectăm și de aceea dorim sa va oferim mereu ceva mult mai frumos și mai calitativ decât ați găsi oriunde altundeva. Și facem tot posibilul sa menținem prețurile cât mai aproape de dvs.!

Testimoniale

Sunt un vechi client SkullWear, un prieten din copilărie al unuia dintre fondatori și pot sa va spun cu mâna pe inimă ca mereu am fost încântat de ce am cumparat de la ei

Sorin

Întotdeauna s-au ținut de cuvânt! Un mare, mare plus din partea mea

Ioana Cătălin