TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE

a

a

INTRODUCERE

Acest site este în administrarea SC ALEP CREATIV SRL, denumit în continuare "Furnizor" și este pus la dispoziția oricărei persone fizice ori juridice, denumite în continuare "Client".

Adresa web, care este proprietatea Furnizorului va fi denumită site-ul skullwear.ro.

Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, prețurile și celelalte informații care se găsesc pe site vor fi denumite în continuare conținut. SC ALEP CREATIV SRL își asumă dreptul de a modifica structura site-ului fără o altă avertizare.

COPYRIGHT

Întregul conținut al acestui site este proprietatea SC ALEP CREATIV SRL. Folosirea conținutului site-ului fără acordul scris al proprietarului se pedepsește conform legilor în vigoare. De asemenea, toate informațiile ce se regăsec pe site vor fi folosite numai pentru scopul pentru care au fost prezentate. Folosirea lor în alte scopuri (reclamă, statistici, studii de piață etc.) este strict interzisă.

CONDIȚII LEGALE

SC ALEP CREATIV SRL și "www.skullwear.ro" funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.

Produsele prezentate online sunt disponibile în limita stocului, iar prețurile pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

Mesajul de confirmare a înregistrării comenzii nu obligă "Furnizor" la finalizarea acesteia până la momentul confirmării stocului disponibil și condițiilor de livrare a comenzii.

În cazul în care prețul sau alte detalii despre produse au fost afișate greșit din cauza faptului ca au fost introduse greșit în baza de date/stoc, ne alocăm dreptul de a anula comanda respectivă și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută și anularea comenzii.

Rareori există erori în prezentarea produselor, pentru care ne cerem anticipat scuze și vă mulțumim pentru identificarea lor. S-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greșelile care pot apărea din editarea electronică sau manuală a informațiilor prezentate.

Garanțiile produselor

Produsele cumpărate online beneficiează de garanția de 30 de zile calendaristice, de la data achiziției. Garanția nu include părțile deteriorate din cauze independente de vânzător, respectiv: folosirea necorespunzătoare, transport și depozitare, defecte cauzate de neglijență și neatenție, greșeli de întreținere, modificarea stării inițiale a produsului, deteriorari mecanice, termice, chimice și folosirea produselor de curățare pe baza de solvenți.

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul skullwear.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autoritaților competente. Orice conflict apărut între S.C. ALEP CREATIV S.R.L. și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compentența instanței de pe raza de activitate a furnizorului.

Sediu social al SC ALEP CREATIV SRL este în Cluj-Napoca, str. Oașului nr. 86-90 bl.F sc.2 ap.219, județ Cluj, România, C.U.I.: 34185116, Nr. Reg.Com.: J12/636/2015.