urban clothing design. handmade in romania.

produse handmade din materiale ecologice. pornind de la design, pana la finalizare, totul este facut manual!

skullwear.ro

Despre noi

  /  Despre noi

origine

Pionieri in aceasta industrie inca din 2007, am colaborat pana acum mai mult cu Occidentul, in special Anglia, Irlanda, Germania, Spania, Scotia etc.. Stilul designerilor nostri este extrem de apreciat in strainatate, iar calitatea tricourilor este mult superioara. Suntem exigenti cu fiecare detaliu al produselor, de la croirea, prelucrarea si serigrafierea handmade si pana la ultimul nod facut bratarilor. Fiecare produs este verificat inainte de livrare, materialele ecologice folosite sunt de cea mai buna calitate, iar transportul va este oferit de cea mai profesionista firma de curierat din tara. Toate acestea pentru ca vrem sa aducem un produs conform exigentelor standarde Europene, „acasa”. Am decis ca 2016 este anul in care sa ne axam mai mult pe piata din Romania si speram sa va incantam cu colectiile noastre Urban Clothing Design !

Produse handmade din materiale ecologice. Pornind de la design, până la finalizare, totul este făcut manual!
Fiind pionieri în stilul
Urban-Clothing-Design, garantăm autenticitatea modelelor noastre.
Croiuri proprii, UNICE și perfecționate în peste 9 ani de excelență în domeniu.

istorie

fondatorii acestui brand sunt acum designerii de varf skullwear. totul a inceput in primavara anului 2007, cand unul dintre fondatori s-a intors din strainatate (parasind un loc de munca foarte bine platit ca si designer, fashion si web) si a hotarat sa porneasca o afacere pe cont propriu in tara lui natala.

studiind piata de imbracaminte din romania, a realizat ca produsele oferite consumatorilor romani sunt departe de calitatea produselor oferite consumatorilor straini, occidentali. nu mare i-a fost mirarea cand a constatat ca romanii plateau aproape aceleasi preturi ca si strainii, dar primeau in schimb o calitate incomparabil inferioara!

nu a stat pe ganduri si a pus bazele atelierului de creatie cunoscut astazi ca skullwear. un brand care inspira incredere, care are o personalitate puternica si autohtona prin modelele in care se regasesc, de multe ori, elemente traditionale romanesti.

„sunt si voi fi mereu de parere ca cetatenii romani merita sa fie tratati la fel ca si cetatenii germani, englezi sau spanioli, spre exemplu. in tarile unde un tricou costa 40-50 poate chiar 100 de euro, calitatea este ireprosabila. in romania, gaseam preturi putin sub aceste valori, dar calitate lasa foarte, foarte mult de dorit (aici ma refer chiar si la firmele care erau prezente atat in tarile occidentale cat si in romania). ceea ce am observat in acele momente, a fost ca firmele nu respectau clientul roman. atunci am luat decizia de a crea un brand romanesc, care sa reprezinte identitatea romaneasca si care sa ofere produse de calitate superioara, la un pret corect fata de client! calitatea produselor noastre se regaseste in design-ul, materialul din care sunt confectionate si executia manuala facuta cu mare pricepere, acumulata in toti acesti ani.”

viziune

In principiu am vrut sa fac o diferenta pe piata din Romania. Sa creez produse pentru tara mea natala, iar cumparatorul meu sa se simta respectat asa cum merita!
In foarte scurt timp i s-au alaturat alti colegi si au deschis usile atelierului situat in localitatea cluj-napoca.

Pastrand legatura cu fosti colegi si clienti din strainatate, mare parte din munca a parasit hotarele noastre. Colectii create de designerii fondatori ai SkullWear se regasesc in magazine din alte tari…multe alte tari.

Anul 2016 inseamna mult pentru noi, este anul in care alocam toate resursele noastre pentru piata din Romania. Orice roman va putea sa cumpere de la noi prin intermediul site-ului skullwear.ro.

Speram sa va incantam cu modelele noastre si va asteptam cu drag pentru a experimenta un produs HANDMADE IN ROMANIA.

Bebe Lucian
Bebe Lucian
2022-04-12
Puteti sa apelati cu încredere are cele mai faine tricouri etc.. The best🤗🤗😉😉
Mihai Bogdan Cioanca
Mihai Bogdan Cioanca
2022-04-11
excelent
Oana Pescaru
Oana Pescaru
2022-04-11
Tricouri cu personalitate, calitative, purtate cu mandrie de romani si care se deosebesc cu usurinta de restul pietei. Recomand cu drag!
Cristian Tomos
Cristian Tomos
2022-04-10
Modele unicat in Romania, material de calitate. Eu detin undeva la 20+ modele de tricouri. Recomand cu incredere 💪
Radu Luca
Radu Luca
2022-04-10
Top quality! Original designs!!! Top 🥇🥇🥇🥇🥇
Andrei
Andrei
2022-04-08
Calitate, profesionalism si gama larga de produse de produse. Imi place ca gasesc tot timpul tricouri in tema cu pasiunile mele.
Adrian de la MERO
Adrian de la MERO
2022-04-08
Nivelul de calitate al serviciilor precum și promptitudinea sunt acele lucuri pe care le așteptăm de la orice furnizor de servicii. SkullWear duce aceste calități la următorul nivel și acest lucru mă face să îi recomand cu toată încrederea. Keep up the good work!
X