urban clothing design. handmade in romania.

produse handmade din materiale ecologice. pornind de la design, pana la finalizare, totul este facut manual!

Politica de confidentialitate

Angajamentul nostru cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal

– dorim sa implementam la cele mai inalte standarde de confidentialitate si transparenta in ceea ce priveste datele cu caracter personal pe care le prelucram in activitatea noastra curenta. Valorile noastre fundamentale sunt definite de protectia si transparenta totala in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in cadrul firmei S.C. SC ALEP CREATIV SRL

– politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal descrie categoriile datelor dumneavoastra cu caracter personal pe care le prelucram, modalitatile si scopurile in care le colectam, in ce situatii transferam date cu caracter personal, precum si drepturile si optiunile de care dispuneti in acest sens. In acelasi timp, Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal detaliaza modul in care prelucram datele cu caracter personal in gestionarea relatiei cu clientii, cel mai adesea pentru a va tine la curent cu cele mai recente evolutii sau evenimente din domeniul dumneavoastra de interes.

– va rugam sa consultati si termenii si Conditiile disponibile la adresa www.skullwear.ro si Politica privind Cookies unde este detaliat modul in care utilizam cookie-urile si alte tehnologii similare prin intermediul paginii noastre de internet.

Operatorul datelor dumneavoastra cu caracter personal – SC ALEP CREATIV SRL cu sediu social in Cluj-Napoca, str. Oasului nr. 86-90 bl.F sc.2 ap.219, judet Cluj, inmatriculata la Registrul Comertului Romania sub Nr. Reg.Com.: J12/636/2015, C.U.I.: RO34185116

Categorii de date cu caracter personal prelucrate – datele cu caracter personal pe care le prelucram pot include:

  • informatii de contact, cum ar fi numele dumneavoastra, numarul de telefon, numarul de telefon mobil, numarul de fax si adresa de e-mail;
  • datele rezultate din navigarea dvs. pe pagina noastra de internet colectate prin intermediul cookie-urilor si a tehnologiilor similare, conform Politicii privind cookies.

Temeiurile juridice pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

– orice operatiune de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal va fi efectuata pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

– prelucrarea este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract la care dumneavoastra sunteti parte;

– prelucrarea este necesara in vederea respectarii unei obligatii legale a operatorului;

– prelucrarea este efectuata in temeiul consimtamantului dumneavoastra;

– prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale SC ALEP CREATIV SRL sau ale unui tert (e.g. cand prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care este parte organizatia dumneavoastra), cu exceptia cazurilor in care interesele sau drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale prevaleaza asupra acestor interese;

– in cazul categoriilor speciale de date, prelucrarea se va face daca, pe langa un temei juridic general de prelucrare a datelor, vor fi intrunite si una dintre urmatoarele conditii specifice de prelucrare:

– a fost obtinut consimtamantul persoanei vizate;

– avem o obligatie legala de prelucrare a acestor categorii de date;

In ce scopuri va prelucram datele cu caracter personal ?

Va putem folosi datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri („scopuri Permise”):

– gestionarea si administrarea relatiei contractuale cu clientii nostri;

– gestionarea securitatii si accesului in sediile noastre, gestionarea utilizarii sistemelor IT utilizate de SC ALEP CREATIV SRL(e.g. pagina de internet, platformele de management a datelor, sistemele de comunicatii utilizate), inclusiv prevenirea si detectarea amenintarilor de securitate, a fraudelor sau al altor activitati neautorizate sau malitioase;

– in scopul respectarii hotararilor judecatoresti si exercitarii si/sau apararii drepturilor si intereselor noastre;

– analizarea si imbunatatirea serviciilor si comunicarilor noastre catre dumneavoastra, inclusiv efectuarea de sondaje in randul clientilor cu privire la nivelul de satisfactie al clientilor cu privire la serviciile SC ALEP CREATIV SRL(intrucat avem un interes legitim sa ne imbunatatim in mod continuu serviciile)

– in orice scop aferent si/sau auxiliar oricarora dintre cele de mai sus, sau in orice alt scop pentru care datele dumneavoastra cu caracter personal ne-au fost furnizate, cu respectarea legislatiei aplicabile. De asemenea, pe baza consimtamantului dumneavoastra, va putem transmite diverse comunicari prin canalele pe care le-ati aprobat pentru a va tine la curent cu privire la ultimele noutati, evenimente organizate, promotii si alte informatii.

SC ALEP CREATIV SRL

Transferul datelor dumneavoastra cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:

– societatilor din cadrul aceluiasi grup de societati ca SC ALEP CREATIV SRL

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plata/bancare;

– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

– furnizorilor de servicii IT;

– altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul in care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

Transferul datelor dumneavoastra cu caracter personal in strainatate

– putem sa transferam datele dumneavoastra cu caracter personal in state ce fac parte din spatiul Economic European sau in state care au fost recunoscute de Comisia Europeana ca asigurand un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal, daca acest transfer este necesar pentru prelucrarea conform scopurilor Permise descrise mai sus.

– in situatii exceptionale, daca este necesar pentru scopurile Permise, putem transfera datele dumneavoastra cu caracter personal in state terte care nu au fost recunoscute de Comisia Europeana ca asigurand un nivel adecvat de protectie.

– ne vom asigura ca aceste transferuri internationale sunt efectuate sub rezerva unor masuri de protectie adecvate (cum ar fi, in baza unor Clauze Contractuale standard aprobate de Comisia Europeana) asa cum se impune prin Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 sau prin alte dispozitii legale aplicabile. Ne puteti contacta in orice moment, folosind datele de contact de mai jos, daca doriti informatii suplimentare cu privire la aceste masuri de protectie.

Actualizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal

– in cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sufera modificari, spre exemplu daca va schimbati prenumele, numele, adresa de e-mail, daca doriti sa anulati orice fel de cerere adresata noua sau daca luati cunostinta de faptul ca detinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastra, va rugam sa va logati pe siteul www.skullwear.ro cu adresa de mail si parola si corectati la linkul „Profilul meu” Modificare Profilul meu. Nu vom fi raspunzatori pentru nici o pierdere decurgand din date cu caracter personal incorecte, neautentice, insuficiente sau incomplete pe care ni le furnizati.

Cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal ?

– S.C. ALEP CREATIV SRL a implementat masuri tehnice si organizatorice pentru organizarea procesului si a criteriilor specifice pentru pastrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal (inclusiv conform procedurilor noastre de arhivare).

– vom inceta prelucrarea datelor cu caracter personal atunci cand nu mai sunt necesare in mod rezonabil in scopurile Permise, ori atunci cand va retrageti consimtamantul (daca este cazul) si nu mai exista motive legitime care justifica prelucrarea in continuare de catre S.C. ALEP CREATIV SRL (inclusiv obligatia legala a S.C. ALEP CREATIV SRL de a continua sa stocheze datele respective) si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatii dumneavoastra.

Drepturile dumneavoastra in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Puteti sa ne cereti:

Accesul

– sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;

– sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;

– sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Rectificarea

– ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.

– este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

Stergerea datelor

– ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

– acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau dati curs unui drept legal de a va opune; sau acestea au fost prelucrate ilegal; sau ne revine o obligatie legala in acest sens.

– nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara: pentru respectarea unei obligatii legale; sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

– exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul dvs. inregistrata pe siteul www.skullwear.ro si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la Site, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs. sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie).

– in cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar SC ALEP CREATIV SRL va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului infiintat pe Site, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

Restrictionarea prelucrarii datelor

– ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

– putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

  • avem consimtamantul dvs.; sau pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau pentru a proteja drepturile Skullwear sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor

– ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

  • prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opozitia

– va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes. De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

Luarea de decizii automate Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva: produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa. acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor: ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.; este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs.; sau se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit. Plangeri Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.
In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania Telefon: +40 318 059 211 sau +40 318 059 212; E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Luarea de decizii automate

– puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

  • produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

– acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

  • ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.; este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs.; sau se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.

Plangeri

– aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

  • autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
  • B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
  • Telefon: +40 318 059 211 sau +40 318 059 212;
  • E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs. de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Daca doriti sa va exercitati drepturile mentionate mai sus, va rugam sa ne contactati, folosind urmatoarele detalii de contact: SC ALEP CREATIV SRL ,Sediu social al SC ALEP CREATIV SRL este în Cluj-Napoca, str. Oașului nr. 86-90 bl.F sc.2 ap.219, județ Cluj, România
C.U.I.: RO34185116
Nr. Reg.Com.: J12/636/2015. E-mail: skullwearoffice@gmail.com
In ceea ce priveste comunicarile de marketing primite de la noi, puteti, de asemenea, sa va retrageti consimtamantul in orice moment prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la noi. Pentru a ne conforma obligatiilor legale de securitate si confidentialitate a datelor ce ne revin, atunci cand va exercitati unul dintre drepturile de care beneficiati in calitate de persoana vizata, este posibil sa va cerem sa va dovediti identitatea, comunicandu-ne o copie unui document de identificare sau orice alte informatii necesare pentru a verifica faptul ca solicitarea vine din partea persoanei vizate relevante. Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns cu respectarea termenelor prevazute de lege.

Daca doriti sa va exercitati drepturile mentionate mai sus, va rugam sa ne contactati, folosind urmatoarele detalii de contact:

– SC ALEP CREATIV SRL

– sediu social al SC ALEP CREATIV SRL este în Cluj-Napoca, str. Oașului nr. 86-90 bl.F sc.2 ap.219, județ Cluj, România, C.U.I.: RO34185116, Nr. Reg.Com.: J12/636/2015.

– e-mail: skullwearoffice@gmail.com

– in ceea ce priveste comunicarile de marketing primite de la noi, puteti, de asemenea, sa va retrageti consimtamantul in orice moment prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la noi. Pentru a ne conforma obligatiilor legale de securitate si confidentialitate a datelor ce ne revin, atunci cand va exercitati unul dintre drepturile de care beneficiati in calitate de persoana vizata, este posibil sa va cerem sa va dovediti identitatea, comunicandu-ne o copie unui document de identificare sau orice alte informatii necesare pentru a verifica faptul ca solicitarea vine din partea persoanei vizate relevante. Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns cu respectarea termenelor prevazute de lege.

Actualizari ale acestei politici de prelucrare a datelor cu caracter personal

– cea mai recenta actualizare al acestei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal a fost realizata in luna Mai 2018. Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe pagina noastra de internet versiunea modificata a Politicii de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal si/sau o va vom pune la dispozitie in alt mod.

X